Wonen en werken in Heerenveen

De regio Heerenveen heeft je veel te bieden. Landelijke stilte en rust zijn kenmerkend, maar ook voor actieve watersporten, wandelen door de bossen en andere sportieve activiteiten biedt deze omgeving volop mogelijkheden.

Heerenveen is een van de grotere plaatsen in Fryslân en door Thialf en het Abe Lenstra stadion staat het internationaal op de kaart als Sportstad. Heerenveen heeft alle faciliteiten, maar blijft een gemoedelijk dorp met zelfs een eigen theater. Meer behoefte aan rust en kleinschaligheid? In de dorpen eromheen vind je genoeg rust en ruimte.

Goed bereikbaar en fijn wonen
Heerenveen is centraal gelegen in het Noorden waar de A7 en A32 elkaar kruisen. Daarmee is Heerenveen goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Steden als Leeuwarden, Groningen en Zwolle, maar ook de Randstad zijn daardoor goed en snel bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is in Heerenveen prima geregeld. Het is fijn wonen in de regio Heerenveen. Of je nou landelijk wilt wonen, aan het water, in een modern opgezette wijk of ‘stedelijk’ in een karakteristiek pand. Keuze genoeg.

Kijk ook eens op de website van ’n Gouden Plak om meer te ontdekken in de regio Heerenveen.