Wat bieden wij je?

Als jij je inzet voor Tjongerschans dan mag je natuurlijk ook wat terug verwachten. Een passend salaris bijvoorbeeld en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden. Net als een goede balans tussen werk en privé en interessante mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

In Tjongerschans volgen we de cao Ziekenhuizen. In welke schaal je wordt ingedeeld, hangt af van je functie en ervaring. Op de website van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) vind je de cao en actuele salarisschalen. Ook vind je hier de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS) en de salarisschalen die daarbij horen.

Als medewerker van Tjongerschans neem je deel aan de pensioenregeling van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Je ontvangt, naast de vakantie-uren, een persoonlijk levensfasebudget (PLB) in de vorm van uren. Je kunt zelf naar eigen inzicht en wensen het levensfasebudget opnemen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • tijdelijk minder werken;
  • verlenging bevallingsverlof;
  • gebruik ouderschapsverlof;
  • extra studietijd;
  • een langere vakantie;
  • of structureel minder werken aan het einde van de carrière.

Als je vorige werkgever ook onder de cao Ziekenhuizen valt, kun je jouw levensfasebudget overdragen aan ons.

Met het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf invullen. Zo kun je bijvoorbeeld PLB-uren en extra gewerkte uren of de eindejaarsuitkering inruilen voor een fiets. Door gebruik te maken van het meerkeuzesysteem heb je fiscaal voordeel.

Als medewerker profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Zo hebben we afspraken met:

  • diverse (zorg)verzekeraars
  • theaters

En via een aparte stichting kun je voordelig een vakantiewoning boeken op bijvoorbeeld de Waddeneilanden. Word je lid van onze personeelsvereniging, dan krijg je ook nog eens korting bij verschillende bedrijven in de regio.

Tjongerschans is prima bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. We hebben een overdekte, beveiligde fietsenstalling die alleen toegankelijk is voor medewerkers. Hier kun je ook je elektrische fiets opladen. In ongeveer 10 minuten lopen ben je vanaf het station in het ziekenhuis. Ook hebben we voldoende parkeergelegenheid voor je auto nabij het ziekenhuis.

Bij Tjongerschans vinden wij het belangrijk om een gezonde levensstijl te stimuleren. We willen onze medewerkers graag motiveren en daarom bieden we medewerkers de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bedrijfsfitnessregeling. Hiermee sport je gemiddeld 40% goedkoper. Je kunt kiezen uit meer dan 3.000 sportlocaties. Voordelig in beweging dus!

Ben je van plan regelmatig op de fiets naar Tjongerschans te komen? Schaf dan met voordeel een nieuwe fiets aan door mee te doen aan het Nationale Fietsplan (via FiscFree). Door deel te nemen aan het fietsplan werk je ook nog eens mee aan een beter klimaat en kom je zonder filestress op het werk.

Je leven bestaat uit meer dan werk alleen. Je hebt familie, vrienden en doet verschillende activiteiten als hobby, sport of vrijwilligerswerk. Dan heb je een goede balans nodig. Afhankelijk van je functie en je werkplek kun je die balans bewaren door flexibele werktijden, een parttime werkweek en de mogelijkheid om thuis te werken. Solliciteer je op een functie bij Tjongerschans? Voel je dan vrij met ons het gesprek aan te gaan over parttime werken en jouw toekomstwensen, bijvoorbeeld voor opleidingen of een vast contract. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

We geven je graag de ruimte om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen of stappen te maken in je loopbaan. Bijvoorbeeld met behulp van de Tjongeracademie. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Contact

Meer weten?

Neem contact op met de medewerkers van Werving & Selectie.

Stuur een bericht