Op zoek naar een leuke vakantiebaan?

Wil jij genieten van je vakantie en tegelijkertijd geld verdienen? Ben je daarnaast 15 jaar of ouder en in de zomermaanden minimaal vier weken beschikbaar? Dan zoeken we jou!

Leuk hé?!

Behalve bovenstaande functies zijn er enkele plekken beschikbaar bij de Receptie, Patiëntenvervoer, Logistiek en in de Keuken/Brasserie en in het Restaurant. De werktijden op deze afdelingen zijn wisselend. Je komt te werken binnen het facilitair bedrijf, de afdeling Hotelservices. Deze afdeling bestaat uit ongeveer 200 medewerkers, je krijgt dus met veel collega's te maken. Samen met deze collega's zorg je voor de gastvrijheid, hygiëne, voeding en andere facilitaire zaken in ons ziekenhuis.

Wat hebben we voor jou? 
Zie jij het wel zitten? Dan bieden we jou het volgende te bieden: 

  • Een contract voor bepaalde tijd tijdens de zomervakantie
  • Een salaris passend bij de functie
  • Een vakantietoeslag van 8,33% bovenop je salaris
  • Vergoeding van de reiskosten van thuis naar het ziekenhuis tot maximaal 30 km

Wat verwachten we van jou?
Je bent een gemotiveerde en gedisciplineerde doorpakker die niets uit de weg gaat. Je bent 15 jaar of ouder en in de maanden juni, juli en augustus minimaal vier weken beschikbaar. Daarnaast herken jij je in onze kernwaarden mensgericht, bevlogen en professioneel verantwoordelijk en draag je deze ook uit. Voor het lichamelijke (zware) werk is het belangrijk dat je een goede conditie hebt.

Interesse?
Via onderstaand formulier kun je je interesse bij ons kenbaar maken. Na het invullen nemen we contact met jou op over het vervolg van de procedure. Houd hierbij rekening met ongeveer 1 tot 3 weken.

Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Uiteraard beantwoorden we die graag! Neem hiervoor contact op met planning Hotelservices, via 0513 – 685 825 of 0513 – 685 827 of stuur een mail naar planninghotelservices@tjongerschans.nl

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving & Selectie via 0513 – 685 130 of stuur een mail naar wervingenselectie@tjongerschans.nl

Ja, ik heb interesse!

Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
Adres*
Postcode + woonplaats*
Werkt één van je ouders in Tjongerschans?*
Zo ja, op welke afdeling en wat is de naam van je ouder?
Welke opleiding doe je of heb je afgerond?*
Heb je ooit eerder vakantiewerk bij Tjongerschans gedaan?*
In welke weken ben je beschikbaar?*
Naar welke afdeling gaat jouw voorkeur uit? (minimaal drie aankruisen)*
Vul hier niets in a.u.b.