Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Ziekenhuis Tjongerschans biedt alle medewerkers een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. De basis wordt gevormd door de arbeidsvoorwaarden die zijn geregeld in de cao Ziekenhuizen. Daarnaast beschikt elke medewerker over het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je zelf keuzes maken in de samenstelling van je pakket.

Je hebt de mogelijkheid om de contributie van de beroepsvereniging of vakbond waar je lid van bent, te betalen uit het brutosalaris.

Dagelijks werken aan een betere conditie? Je kunt via ons meedoen aan het Nationale Fietsplan. Met deze fietsregeling ben je verzekerd van jarenlang fietsplezier voor weinig geld. De fietsregeling kun je ook gebruiken voor het kopen van een e-bike.

Je ontvangt, naast de vakantie-uren, een levensfasebudget in de vorm van uren. Je kunt zelf naar eigen inzicht en wensen het levensfasebudget opnemen. Bestedingsdoelen zijn bijvoorbeeld:

  • tijdelijk minder werken;
  • verlenging bevallingsverlof;
  • gebruik ouderschapsverlof;
  • extra studietijd;
  • regelmatig langere vakantie;
  • structureel minder werken aan het einde van de carrière.

 

Als je vorige werkgever een vergelijkbaar spaarsysteem hanteerde, kun je jouw levensfasebudget overdragen aan ons.

Als medewerker van Tjongerschans neem je deel aan de pensioenregeling van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Ziekenhuis Tjongerschans is prima bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. We hebben een overdekte, beveiligde fietsenstalling die alleen toegankelijk is voor personeel. Naast het treinstation van Heerenveen vertrekken diverse bussen richting het ziekenhuis. Liever lopen? In ongeveer 10 minuten ben je vanaf het station op je werk. Er is daarnaast voldoende parkeergelegenheid bij het ziekenhuis. 

Je kunt gebruik maken van de mogelijkheid om jouw netto inkomen te verhogen door het inruilen van (een deel van) je eindejaarsuitkering tegen een extra reiskostenvergoeding voor woonwerkverkeer.

Medewerkers kunnen profiteren van collectiviteitkortingen bij diverse verzekeraars. Voor zorgverzekeringen geldt dat gezinsleden hier ook gebruik van kunnen maken.

Contact

Meer weten?

Neem contact op met de medewerkers van Werving & Selectie.

Stuur een bericht