Spraakwater

Waarom heb ik Spraakwater gekregen?
U bent in ziekenhuis Tjongerschans geweest en heeft een flesje Spraakwater gekregen. Maar waarom eigenlijk?

Patiënt
Als patiënt bent u direct betrokken bij de zorg die u ontvangt. U weet namelijk als geen ander wat belangrijk voor u is. Natuurlijk weten zorgprofessionals  alles over de zorg. Omdat ieder mens anders is wordt zorg zoveel mogelijk op maat aangeboden.

Voor u kan het bijvoorbeeld belangrijk zijn om samen met de arts te overleggen welke behandeling het meest geschikt voor u is. Terwijl een ander liever wil dat de arts het voortouw neemt. Dit houdt in dat de één wil meedenken en beslissen over de zorg en dat een ander het liever anders ziet.

Naasten
Die regie op zorg geldt niet alleen voor patiënten,  maar ook voor naasten. U kunt namelijk ook laten weten wat belangrijk is voor uw naaste. En door mee te denken in het zorgproces kunt u samen met uw naaste en de zorgverlener  tot de juiste beslissing komen.

Wat vindt u belangrijk?
Op het flesje Spraakwater vragen we u wat u belangrijk vindt. Bent u patiënt of naaste? Wij horen het graag van u.  Als ziekenhuis vinden we het fijn als patiënten en naasten laten weten wat zij belangrijk vinden. Hoe kunnen wij anders zorgen voor de beste kwaliteit? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Ik wil iets anders kwijt
Bent u niet tevreden of juist heel tevreden? Laat het ons weten! Dat kan via onze website. 
Wilt u uw mening over Tjongerschans delen? Schrijf dan een review via: ZorgkaartNederland.

Wat vindt u belangrijk?

Dit vind ik belangrijk:*
Naam
Mogen wij eventueel contact opnemen naar aanleiding van uw reactie?
Vul hier niets in a.u.b.