Voorlichtingsavond bevallen

Ben je in verwachting en ga je (mogelijk) in het ziekenhuis bevallen? Kom dan alvast de afdeling en de verloskamers van ons ziekenhuis bezoeken tijdens een voorlichtingsavond bevallen. We vertellen jou en je partner alles over wat je kunt verwachten.

Tijdens deze avond heb je de gelegenheid om:

  • informatie te krijgen over wat je kunt verwachten als je bij ons in het ziekenhuis bevalt
  • vragen te stellen
  • de verloskamers op de afdeling te bekijken
  • de kraam-/infomarkt te bezoeken

Wanneer?

De voorlichtingsavonden zijn op de volgende data in 2020: 7 januari, 4 februari, 16 maart (geannuleerd), 14 april (geannuleerd), 12 mei (geannuleerd), 9 juni (geannuleerd), 7 juli (online bijeenkomst), 25 augustus (online bijeenkomst), 14 september (online bijeenkomst), 19 oktober, 16 november, 14 december. Vanaf 19.00 uur ben je welkom in de Abe Lenstrazaal van het ziekenhuis. Na ontvangst met koffie en thee starten we om 19.15 uur met het programma. Het programma duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Meld je snel aan

De avonden zijn vaak snel volgeboekt. We adviseren je daarom om je rond de 24e week van de zwangerschap alvast aan te melden voor één van de avonden. Dat doe je via onderstaand formulier. De e-mail die je na het verzenden van het formulier ontvangt is meteen je bevestiging. In een reply op de e-mail kun je eventuele vragen stellen en/of je annulering doorgeven.

 

Inschrijfformulier voorlichtingsavond bevallen

* verplicht invullen
Voor- en achternaam*
Voor- en achternaam partner
Kies hier de datum:
Datum*
Je eventuele vraag of opmerking
Uitgerekend op (dd-mm-jjjj)*
Vul hier niets in a.u.b.