Tjongertalk 'Goed slapen, hoe doe je dat?'

Slapen. We doen het allemaal en ook een flink deel van ons leven. Maar slaap je ook goed? Goed slapen is een voorwaarde voor een gezond en gelukkig leven. En dat gaat niet alleen over hoeveel uur je per nacht slaapt, maar ook over de slaapkwaliteit.

Hoe verbeter je je slaap?
Onderzoek wijst uit dat we allemaal graag stappen zetten om onze slaap te verbeteren, maar dat hier vaak niet zo veel van komt. Op de langste dag van het jaar (en dus ook de kortste nacht) organiseren we een Tjongertalk over slapen. Medisch psycholoog Neline Horjus en physician assistant van ons Slaapwaakcentrum Caroline Blankvoort vertellen je op 21 juni wat je zelf kunt doen voor een goede of betere nachtrust. Caroline: “Als je slecht slaapt denken veel mensen dat dit met een pilletje is op te lossen, maar om je slaap te verbeteren is vooral een goede slaapwaakhygiëne belangrijk. Daarover gaan we het deze Tjongertalk hebben.”

Wanneer: woensdag 21 juni
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Waar: thuis te volgen via Microsoft Teams

Meld je hieronder aan en dan ontvang je vooraf de deelnamelink.

Over Tjongertalk
Tjongertalk is een webinar en is thuis eenvoudig te volgen via computer of tablet. Je mag je vragen alvast vooraf aan doorgeven, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Tijdens de online bijeenkomst kun je via chat je vragen stellen.

Meld je aan voor Tjongertalk

*
*
Vul hier niets in a.u.b.