Gespreksgroep voor mensen met uitgezaaide borstkanker

Jaarlijks krijgen ongeveer 17.300 mensen borstkanker. Van hen krijgt 1 op de 5 te maken met uitzaaiingen op afstand. Vanaf dat moment gaat de ziekte een nieuwe fase in. Genezing is meestal niet meer mogelijk, behandeling vaak gelukkig nog wel. Iedereen gaat daar op een eigen manier mee om. Soms is het moeilijk om er met je partner, familie en vrienden over te praten. Zij willen alles voor je doen, maar begrijpen wat je voelt, is voor hen soms moeilijk. Met lotgenoten is dat anders. Zij weten wat je doormaakt. Met hen kun je angst en verdriet delen, praktische dingen bespreken, over de toekomst praten, samen lachen en vooral: steun vinden bij elkaar.

Gespreksgroep
Daarom organiseert Borstkankervereniging Nederland in samenwerking met Coach Connect gespreksgroepen. Deze worden begeleid door professionele gespreksleiders. We nodigen mensen met uitgezaaide borstkanker van harte uit om hieraan deel te nemen. Een keertje komen kijken of het iets voor je is, kan natuurlijk ook.

Iedere 3e vrijdag van de maand in Heerenveen
De gespreksgroepen in De Skulp in Heereveen zijn iedere derde vrijdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur, ongeveer 8 keer per jaar. De gesprekken zijn onder begeleiding van Ruth Markvoort  en Rian van den Hende. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

Deelnemen?
Wil je deelnemen aan een gespreksgroep? Meld je dan aan via de website van De Skulp