Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen

De vier Friese ziekenhuizen Antonius Ziekenhuis, Medisch Centrum Leeuwarden, Nij Smellinghe en Tjongerschans kopen alles gezamenlijk in via Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen (IFZ). Deze formele vereniging heeft als doel haar leden te ondersteunen bij het maken van de juiste kwalitatieve en financiële keuzes over de inkoop van (verbruiks)goederen, diensten en investeringen. Naast de vier ziekenhuizen zijn regionale care-instellingen aangesloten. Volg IFZ op LinkedIn.Verbinding en goede samenwerking
IFZ staat voor duurzame relaties en is sterk in lokale verbinding. Elkaar kennen, onderling vertrouwen en een gezamenlijke visie op de medisch specialistische zorg in Friesland vormen de basis voor een goede samenwerking met medisch specialisten, zorgmanagement, inkopers en leveranciers. Onze professionele inkopers hebben oog voor de best passende producten en diensten in de markt waarbij kwaliteit, veiligheid en innovatie wordt ingekocht tegen kosten- en volumevoordeel. Het belang van de patient staat hierbij centraal.

Partner in de zorg
IFZ wil partner in de zorg zijn voor alle leden en een bijdrage leveren aan het waarborgen en innoveren van de toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van de medisch specialistische zorg in Friesland.